Arnhems Nieuwscafé over Van Wijken Weten: Zegen of nachtmerrie?

In de Arnhemse wijken wordt op dit moment het programma Van Wijken Weten uitgerold. Wijkbewoners krijgen daarin meer zeggenschap over de besteding van middelen. Doordat geld effecienter besteed wordt, kost het de gemeente Arnhem minder geld.

Dat is het idee.

Werkt Van Wijken Weten op de manier waarop de gemeente Arnhem dat voorspelt? Is het een succes? Gaat het mis? Is het een zegen of een nachtmerrie?

Daarover gaat gespreksleider Bob Roelofs op vrijdag 27 oktober vanaf 17.00 uur in gesprek met verschillende deskundigen uit de wijken in Arnhem.

Daarbij komen niet alleen mensen uit ‘bekende’ wijken als Het Broek en Klarendal aan het woord, maar wordt ook gesproken met actieve wijkbewoners uit de Gulden Bodem en het Spijkerkwartier.

Enquete
Vincent Leenders is als Vitesse-watcher aanwezig bij het Nieuwscafé om meer te vertellen over Vitesse. Daarnaast wordt tijdens het Nieuwscafé zoals gebruikelijk via een ironische terugblik teruggekeken op het nieuws van afgelopen maand.

Vast onderdeel van het Arnhems Nieuwscafé is de uitslag van de enquete. Hieronder kun je jouw mening geven over Van Wijken Weten.

Wie, wat, waar?
Arnhems Nieuwscafé, vrijdag 27 oktober 17.00-18.30 uur. Molenplaats Sonsbeek. Toegang is gratis. Iedereen is welkom. Aanmelden is niet verplicht, maar op de Facebook-pagina kun je aangeven dat je komt. (Meteen even liken, dan blijf je op de hoogte.)

Het Arnhems Nieuwscafé is een initiatief van Arnhem Direct en wordt iedere laatste vrijdag van de maand gehouden.

Reacties