Brood en Spektakel: Arnhemse jongeren oneens met verkiezingsuitslag

Brood en Spektakel

Honderd jongeren uit Arnhem en omstreken zijn het niet eens met de verkiezingsuitslag en besluiten een eigen idylle te bouwen. Ze nemen het leven te serieus om zich te schikken naar de uitslag van 15 maart. Iemand moet het immers doen. Maar hoe verbeter je de samenleving en wat zijn de belangrijkste normen en waarden die meegenomen moeten worden? De uitslag is te zien van 28 t/m 30 april in het Stadstheater Arnhem bij de voorstelling Brood en Spektakel van Toneelgroep Oostpool waarin honderd jongeren een eigen paradijs bouwen onder regie van Timothy de Gilde en Marcus Azzini.

De jongeren dromen hardop van een wereld waar iedereen zichzelf kan zijn. Een plek vol harmonie, empathie en grenzeloze fantasie. Waar je grootse romantische liefdes beleeft. Waar schitterende gedichten worden geschreven en prachtige kunstwerken worden gemaakt. Weg met alle negativiteit, zurigheid en moeilijke gezichten! Leve de vrijheid! In een real life game bevechten ze hun grootste idealen en bouwen ze een eigen beschaving. Al blijkt dat moeilijker dan gedacht en botst het sprookje uiteindelijk met de realiteit…

Een coming-of-age

Jaarlijks maakt Toneelgroep Oostpool een coming-of-age voorstelling met jongeren uit Arnhem en omgeving. Dit jaar pakt het gezelschap het groots aan: maar liefst 100 jonge theaterliefhebbers spelen in Brood en Spektakel, geregisseerd door Jong Oostpool regisseur Timothy de Gilde en artistiek directeur Marcus Azzini.

Meer info en tickets >>

Fotografie: Krista van der Niet 

Reacties

Geef een reactie on "Brood en Spektakel: Arnhemse jongeren oneens met verkiezingsuitslag"

Geef een reactie

Je mailadres wordt niet gepubliceerd.


*