Donateursactie: word vriend van Arnhem Direct

Steun ons en word vriend van Arnhem Direct. Met jouw donatie, klein of groot, maak je het mogelijk dat Arnhem Direct blijft bestaan en kan groeien.

Arnhem Direct brengt al bijna 10 jaar nieuws over en uit Arnhem. Dat nieuws brengen we gratis, uit liefde en passie voor onze mooie stad. En dat blijven we doen.

Er gebeurt veel meer in de stad dan wij op dit moment kunnen verslaan. Jij kunt ons helpen het nieuwsaanbod te verbeteren door Vriend van Arnhem Direct te worden.

Als we meer willen, en dat willen we, dan hebben we daarvoor geld nodig. Omdat de advertentie-inkomsten ontoereikend zijn, doen we nu een beroep op jou. Kunnen we op je rekenen?

Het geld van donateurs, we mikken op 10.000 euro per jaar, wordt gebruikt om de redactie te versterken. Om artikelen te schrijven, ervoor te zorgen dat er iemand paraat is om bloggers op weg te helpen. Iemand die wakker blijft om het laatste nieuws het eerst aan jou te presenteren.

Jouw steun draagt bij aan een goede, gratis nieuwsvoorziening in Arnhem. Voor iedereen die Arnhem een warm hart toedraagt.


Arnhem Direct heeft duizenden vrienden. Tienduizend dagelijkse lezers van de website, de berichten op Twitter en Facebook. Honderden betrokken burgers die Met de Stad enquêtes invullen zodat de politiek elke maand weet hoe de wind waait.

Arnhem Direct heeft tientallen actieve en minder actieve bloggers, honderden bezoekers van het Nieuwscafé. En een klein en volhardend groepje donateurs. Donateurs? Ja. Al sinds 2013 heeft Arnhem Direct donateurs. Niet zo veel, maar net genoeg om af en toe een mooi boek te maken en de website in stand te houden.

Deze actie is geïnitieerd en wordt gesteund door een dozijn Vrienden van Arnhem Direct van het eerste uur, die zich op hun eigen pagina’s zullen presenteren.

Reacties