ENQUETE – Wat vind jij van Arnhem als bioscoopstad?

ARNHEM – Onder de titel ‘De slag om de Arnhemse bioscoopbezoeker’ wordt vrijdag 27 januari tijdens het Arnhems Nieuwscafé uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen op bioscoopgebied in Arnhem.

De slag om de Arnhemse filmliefhebber zit op dit moment in de openingsfase. Na de opening van de nieuwe Pathé-bioscoop wil het Belgische Euroscoop nu een megabioscoop met meer dan 2.300 stoelen bouwen in Arnhem Zuid.

De gemeente Arnhem bouwt ondertussen een nieuw filmhuis op het Kerkplein met 5 zalen en 400 stoelen.

Hoe krijg je de Arnhemse bezoeker eigenlijk naar jouw bioscoop? Hoe zorgen zij ervoor dat filmliefhebbers naar de bioscoop gaan en niet blijven hangen achter hun gedownloaden film? Deze en vele andere vragen staan centraal tijdens het Arnhems Nieuwscafé.

Focus Filmtheater, Pim Hermeling van Rembrandt, Gerben Kuipers van Cinemec en oud-Filmhuis-voorzitter Theo Theijse zijn een aantal van de hoofdrolspelers die over de Arnhemse bioscoopoorlog door gespreksleider Bob Roelofs aan de tand worden gevoeld.

Vast onderdeel van het Arnhems Nieuwscafé is de uitkomst van de enquete. Graag horen wij jouw mening over Arnhem als bioscoopstad. Hoe vaak ga je naar de bioscoop? Wat vind je van de ontwikkelingen? Je kunt je mening hier kwijt.

Het Arnhemse Nieuwscafé wordt iedere laatste vrijdag van de maand vanaf 17 uur georganiseerd in Molenplaats Sonsbeek. De organisatie is in handen van Ik Hou van Arnhem en Arnhem Direct. Presentatie: Bob Roelofs.

Toegang is gratis, iedereen is welkom, aanmelden is niet nodig, maar hier kun je laten weten dat je komt.

Reacties

1 reactie on "ENQUETE – Wat vind jij van Arnhem als bioscoopstad?"

  1. Schandalig dat filmhuis voor de grote kerk!! ArnhemFilmstad gaat het nooit redden zonder tonnen subsidie!! Megabioscoop in Zuid….. NIET DOEN?

Geef een reactie

Je mailadres wordt niet gepubliceerd.


*