Iron Maiden woensdag in uitverkocht Gelredome

Het is een leuk rijtje wereldsteden waar Arnhem tussen staat: Las Vegas, New York, Beijing, Berlijn, Wenen, Parijs, Arnhem. Het zijn een aantal van de steden waar Iron Maiden optreedt tijdens hun Book Of Souls World Tour. Woensdag 8 juni speelt de band in een uitverkocht Gelredome.

Iron Maiden bestaat inmiddels al zo’n veertig jaar. Maar hoewel de leden van de band inmiddels allemaal de zestig gepasseerd zijn, is Iron Maiden nog steeds een van de meest overtuigende en energieke live-bands ter wereld.

Iron Maiden begon haar Book Of Souls-tour vier maanden geleden in Florida, waardoor redelijk bekend is wat de fans komende woensdag in Arnhem kunnen verwachten: een complete setlist met zowel nieuwe nummers als legendarische klassiekers en een indrukwekkend decor.

“Zanger Bruce Dickinson rent als een bezetene over het podium, springt over van alles heen, doet high-kicks en weet erg goed hoe hij met een microfoonstand moet omgaan”, aldus een van de recensies.

De Britse heavy metalband komt maandagmiddag al aan in Nederland. Dat gebeurt met de eigen Boeing 747 van de band: Ed Force One.
Het vliegtuig wordt gevlogen door Bruce Dickinson himself.

Afgelopen week dook een opmerkelijke foto op van ‘Ed Force One’. Het Iron Maiden vliegtuig werd op de foto gezet samen met het regeringsvliegtuig van de Franse president Francois Hollande en het vliegtuig van Angela Merkel. Verschil moet er zijn…

Cj72xw8WsAEV81h

Reacties

Geef een reactie on "Iron Maiden woensdag in uitverkocht Gelredome"

Geef een reactie

Je mailadres wordt niet gepubliceerd.


*