Kaartverkoop ASM-festival begonnen

(Foto: Christiaan Tobbé.)
(Advertentie)

ARNHEM – Het nieuws is al een tijdje bekend: Arnhem krijgt zijn eigen popfestival. Op 25 augustus van dit jaar vind op de Stadsblokken de allereerste editie plaats van het ASM Festival.

Inmiddels is het ook mogelijk om tickets te kopen voor het festival. Kaarten voor het ASM Festival zijn te koop via deze site: www.asmfestival.nl.

Bløf en Kensington zijn twee van de publiekstrekkers die al zijn vastgelegd. Daarnaast zijn er ook optredens te verwachten van DJ Fedde le Grand, zangeres Jacqueline Govaert (ex-Krezip zangeres), De Jeugd van Tegenwoordig en het duo Suzan en Freek.

De presentatie van het festival is in handen van Oosterbeker Eric Corton.

Naast de fantastische muziek en het lekkere sfeertje, kun je op ASM Festival ook heerlijk eten bij regionale foodtrucks.

De bedoeling is dat het een jaarlijks terugkerend festival zal gaan worden en dat het festival ook meer zal gaan samenwerken met partners, bedrijven en artiesten uit de regio Arnhem.

Het AMS Festival wordt georganiseerd door BOD Events, de evenementen organisatie dat al jaren het succesvolle evenement Breda Live organiseert en ook verantwoordelijke is voor het dancefestival Dancetour dat jaarlijks in Arnhem neerstrijkt.

De organisatie heeft gekozen voor een typische Arnhems tintje door de naam van het festival te verbinden met de locatie. De afkorting ASM staat oorspronkelijk voor Arnhemse Scheepsbouw Maatschappij. Dit was ooit de grootste opdrachtgever van Arnhem, gevestigd op de Stadsblokken.

Reacties