Meezing ode aan het Kerkplein

Het koor van de Stadscompagnie tijdens een flash mob in de stationshal.

ARNHEM – Aanstaande donderdag 23 maart, om 12.45 uur organiseert Stadscompagnie Arnhem een meezing-ode aan het kerkplein. Iedereen is welkom om mee te doen of luisteren.

De verplaatsing van de markt en aanstaande bebouwing van het kerkplein is voor de één een gruwel, anderen zijn er blij mee. Feit is, dat het hart van onze stad ingrijpend verandert.

Terwijl archeologen stukje bij beetje ons vroege verleden opgraven, rukken graafmachines op om het plein te prepareren voor de toekomst. Hèt moment om -nu het nog kan- even stil te staan bij het kerkplein: hoe het was, is en gaat worden.

Meedoen
De zangers van de Stadscompagnie hebben gezamenlijk de tekst bewerkt van ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld. Die melodie kent bijna iedereen en het refrein is eenvoudig uit het hoofd te leren.

Voor wie het leuk vindt om het hele lied mee te zingen: de complete tekst staat woensdag op de facebookpagina van Stadscompagnie Arnhem en wordt donderdag tussen 12.30-12.45 uur uitgereikt bij het verzamelpunt aan de kop van het kerkplein (eind van de Weverstraat) bij het spandoek van Stadscompagnie.

Stadscompagnie Arnhem
Stadscompagnie is een overdagkoor voor alle Arnhemmers die van zingen houden en dat zangplezier willen delen. Een sociaal koor van de stad en voor de stad. Er zijn wekelijks drie repetitiemomenten met hetzelfde programma, zodat veel mensen kunnen meedoen.
Meer informatie op stadscompagnie.nl.

Reacties

Geef een reactie on "Meezing ode aan het Kerkplein"

Geef een reactie

Je mailadres wordt niet gepubliceerd.


*