Slechte bestuurscultuur? PvdA en GroenLinks geven het goede voorbeeld

(Advertentie)

ARNHEM – In een tijd waarin de politiek in Arnhem vooral in het nieuws komt vanwege de slechte bestuurscultuur waarin minachting, dedain en schofferingen een hoofdrol spelen, is het leuk om te zien dat het ook anders kan.

Vanochtend bleek dat iemand een oud campagnebord van de PvdA keurig onder het raam van het pand van GroenLinks in de Klarestraat in de Arnhemse binnenstad heeft neergezet.

Wie het PvdA-bord daar precies heeft neergezet, en waarom, is een beetje onduidelijk maar PvdA-voorzitter Mark Lauriks vermoedt dat het campagnebord van hem afkomstig is.

Lauriks woonde jarenlang naast het pand van GroenLinks. “Mijn gok is dat niet al het oud papier is meegenomen.”

Nadat een foto van het bord op Twitter verscheen, werd daar meteen ludiek op ingehaakt door GroenLinks. De partij retweette de foto met de tekst: “Iedereen is welkom in ons campagnepand.”

De foto werd verder vergezeld met een oproep om in actie te komen tegen plannen van het nieuwe kabinet om de BTW te verhogen:
“Kom zaterdag langs. Praten bij koffie of thee over actie tegen hogere BTW op boodschappen, trein & kapper. http://www.geenbtwverhoging.nl.”

“Prima linkse samenwerking”, aldus PvdA-voorzitter Lauriks.

Reacties