“Voor vier jaar verbonden?” debat in de Koepelkerk

(Advertentie)

Het BurgerServiceLab (BSL) zet het perspectief en belang van burgers centraal. Ook deze organisatie doet een duit in de zak: op donderdag 1 maart organiseert het BSL een Stadsdebat met als thema: “Voor vier jaar verbonden?”

Arnhemse burgers nodigen plaatselijke politiek uit voor Stadsdebat

Het debat is in de Koepelkerk (Jansplein 60) en iedereen is welkom vanaf 19:30. Om 20:00 begint het programma en 22:00 is er een afsluitende borrel. De avondvoorzitter is politicoloog en freelance journalist Jan Bart Wilschut.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen geeft het BSL de Arnhemse wijken een stem. Tijdens het interactieve stadsdebat bevragen actieve burgers de plaatselijke politici op hun plannen voor de stad op het gebied van maatschappelijke deelname, leefbaarheid en samenwerking tussen politiek en burgers. Goede Arnhemse voorbeelden zullen hierbij de aandacht krijgen. Het stadsdebat is een prikkelende bijeenkomst die niet alleen gaat over de verkiezingen, maar het bredere gesprek over burgers, overheid en participatie op gang wil brengen en houden.

Toegang

De avond is gratis toegankelijk. Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.burgerservicelab.nl.

Over het BurgerServiceLab

Het BSL zet het perspectief en belang van burgers centraal. In dit lab delen actieve burgers en bewoners van Arnhem hun kennis en kunde. Dit doen ze vanuit een onafhankelijke positie in de invloedssfeer van burgers en de overheid, organisaties in het sociale domein, ondernemers en onderwijsinstellingen. Doel van het BSL is om de positie en mogelijkheden van burgers te versterken. Ze vormen op eigen titel gelegenheidscoalities om projecten te initiëren en overheden, organisaties, ondernemers en/of onderwijsinstellingen te prikkelen.

Reacties