Colofon

Arnhem Direct is een hyperlokaal nieuws-weblog voor alle Arnhemmers. Je vindt op Arnhem Direct nieuws en achtergrondverhalen uit Arnhem die door de redactie geplaatst zijn. Daarnaast bestaat de inhoud van de website uit blogs en reacties van betrokken Arnhemmers. Door te reageren of door zelf een blog te plaatsen, kan iedere Arnhemmer meedoen aan Arnhem Direct.

Redactie
De redactie van Arnhem Direct is in handen van Patrick Arink. Als je nieuws wilt doorgeven, een persbericht wilt sturen of wanneer je een andere vraag hebt over de (nieuws-)artikelen op de website, dan kun je hem benaderen. Dat kan via het mailadres redactie@arnhem-direct.nl of via Twitter: @patrickarink.

Community
Marco Derksen en Paul Clappers zijn de community-managers van Arnhem Direct. Je kunt bij hen terecht met vragen over bloggen, reageren, reacties en moderatie. Je kunt hen benaderen via de mail: community@arnhem-direct.nl of marco@upstream.nl. Via Twitter: @marcoderksen, @paulclappers.

Administratief
Voor administratieve vragen kun je terecht bij Lex Kwee: administratief@arnhem-direct.nl.

Arnhem Direct is een uitgave van coöperatieve vereniging AD4A. Arnhem Direct heeft geen winstoogmerk en draait op de belangeloze inzet van vrijwilligers.