10.000 man in een tent!

Terwijl aankomende zaterdag de wijken traditioneel de zaterdag voor Moederdag gemoedelijk de lente af trappen met plantjesmarkten, wordt op de Stadsblokken het festival seizoen af getrapt met het eerste festival. Het Feestbeesten festival. En iedereen blijft droog, want er staat een enorme tent.

Feestbeesten festival in de Malburgse uiterwaarden – uitverkocht

‘De allereerste editie van het FEESTBEESTEN Festival op zaterdag 11 mei op de Stadsblokken in Arnhem is uitverkocht! Het belooft een beest van een feest te worden met gigantisch veel top artiesten. De gigantische Feestfestival tent wordt een waanzinnige feestende beestenboel waar de confetti niet aan te slepen zal zijn. Want beesten moeten feesten’ aldus de organisatie. Er zijn dus 10.000 kaarten verkocht en die mensen gaan allemaal de tent in.

Malburgen verwacht wat overlast. De organisatie heeft toegezegd de overlast zoveel mogelijk te beperken en er zal naast een tijdelijk ingericht festivalparkeerterrein in de uiterwaarden ook parkeertoezicht zijn om parkeeroverlast in een deel van Oost en West Malburgen te voorkomen. Toch verwachten bewoners lawaai en zelfs zwerfafval overlast.

Line-up

Er zijn optredens van onder andere Koning der piraten en bühne beest van het Levenslied Jannes die eerder in een uitverkocht Gelredome stond. En 90’s grootheid Mental Theo deed het met twee keer een uitverkocht Ziggodome. En wat te denken van Tino Martin die met zijn karakteristieke en beestachtige goede stem het Olympisch Stadion volledig vult. 2 Unlimited, de best verkopende act die Nederland ooit heeft voortgebracht, sluit het festival af met een spetterend exclusief optreden en natuurlijk Snollebollekes die onlangs nog twee keer in een uitverkocht en uitzinnig Gelredome een spetterende show gaf.

Arnhem Direct somde eerder al op wat er verder nog meer te doen in op de Stadsblokken in de zomer van 2019.

Arnhemse organisatie

De organisatie van dit festival is in ieder geval Arnhems. In 2015 werd FeestBeesten gelanceerd. De Arnhemse gebroeders Hartkamp (zonen van tekstschrijver en producer Emile Hartkamp) zitten achter het Feestbeesten Festival, Joey is onderdeel van de line-up. Hun concept FEESTBEESTEN is al 3 jaar uitverkocht op uiteenlopende locaties, voornamelijk zalencentra in de regio: van 1200 kaarten naar 10.000 kaarten nu!

Joey Hartkamp werd onlangs nog uitgebreid geportretteerd door De Gelderlander.

 

Reacties