Buurtauto Wheels4all is verhuisd naar de Laar West

imageDe buurtauto van Wheels4all is verhuisd van de Schuytgraaf naar de Laar West; hij staat op het Wanroijhof. Gedeeld autogebruik slaat aan, want er zitten veel voordelen aan. Een ‘buurtauto‘ of deelauto van Wheels4All is handig voor mensen die niet dagelijks gebruik maken van hun auto. Wheels4All is een stichting die gesteund wordt door fondsen en de overheid en die niet uit is op het maken van winst.

Wat is een deelauto?
Gedeeld autogebruik houdt in, dat deelnemers alleen hoeven te betalen als ze de auto gebruiken. De deelnemer betaalt per uur en per gereden kilometer.
Wheels4all verzorgt alle lasten en het onderhoud van de auto. Wie lid is kan de auto gebruiken voor een halfuur, voor enkele uren of zelfs voor meerdere dagen, zowel overdag als ‘s nachts, zeven dagen per week. In heel Nederland zijn er al meer dan honderdtwintig buurtauto‘s van Wheels4All, en het aantal groeit snel.

De buurtauto is alleen beschikbaar voor leden. Een lid kan een auto simpel reserveren via internet. Wie een etmaal vóór de geplande rit de auto reserveert, is verzekerd van een auto. Maar wie pas op het laatste moment wil beslissen, en het risico ernaast te grijpen op de koop toe neemt, kan reserveren tot 5 minuten voordat hij of zij op pad wil. Dan haalt de gebruiker de sleutel op bij een kluisje dat vlakbij de auto hangt. Daarna: instappen en wegrijden. Iedereen die in het bezit is van een rijbewijs kan vanaf € 5 per maand meedoen. Voor meer informatie kijk op www.wheels4all.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Buurtauto Wheels4all is verhuisd naar de Laar West"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*