Dubbele cijfers voor Eldenia tegen FC Jeugd: 10-1

Spektakel in het Arnhemse amateurvoetbal in klasse 4F, waar Eldenia thuis een heerlijke middag beleefde tegen FC Jeugd: na 90 minuten stonden er dubbele cijfers op het scorebord, want de Arnhemmers wonnen met 10-1. De doelpuntenmakers waren Frank Goeree (4), Max van Meeteren (3), Tim van de Weerthof (2) en Tim Awater.

SML maakte in dezelfde klasse korte metten met Sportclub Oranje: 5-0 en kwam, mede dankzij het gelijke spel van Angeren tegen AZ2000 (0-0) terug aan de kop van de ranglijst. Arnhemse Boys speelde niet.

In 4D kreeg Eendracht een ongenadig pak slaag bij koploper Concordia Wehl: 8-2. VDZ kwam niet in actie. FC Presikhaaf boekte thuis in 3D een gelijkspel tegen Woezik: 2-2.

In 5F hoefden alleen de voetballers van De Paasberg de schoenen aan te trekken: uit bij SJN werd met 3-4 gewonnen. In deze klasse konden MASV, Arnhemia en Vitesse 1892 thuisblijven en datzelfde gold voor ESCA en Elsweide in 6F.

ESA verloor in 3A op zaterdag uit bij reuzendoder FC Lienden met 1-0 en zag zo het gat met koploper Opheusden groeien naar 9 punten. Elsweide won maar nipt van Alverna met 0-1.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dubbele cijfers voor Eldenia tegen FC Jeugd: 10-1"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*