Jouw ontwerp het nieuwe visitekaartje van Arnhem Direct?

image

Een van de dingen die hoog op ons verlanglijstje voor 2009 staat is een logo voor Arnhem Direct. Want dat vraagteken wat de site nu siert was niet bedoeld als logo, maar gewoon als vraagteken, omdat we het nog niet wisten/weten. Aangezien Arnhem Direct een platform is voor en door Arnhemmers en Arnhem te boek staat als creatieve stad met veel ontwerptalenten, leek het ons wel een goed plan om het aan hen over te laten. Hierbij dus de uitnodiging om je creatieve talent te laten borrelen & bruisen en ons te verrassen met jullie ontwerp voor een logo.

Nu kunnen we hier een hele uitgebreide en strikte briefing neer gaan zetten en een heel reglement voor een ontwerpwedstrijd, maar dat lijkt ons een beetje belemmerend voor de creativiteit. Voor meer achtergrondinformatie over Arnhem Direct verwijzen we je naar het colofon. Hier vind je onze visie, doelstellingen & werkwijze.

Nog even wat praktische zaken:
1. In de header van de site willen we graag gebruik blijven maken van Arnhem-foto’s, maar het logo hoeft niet perse over de foto geplaatst te worden. (In de nieuwe lay-out van de site zal de header wat smaller worden)
2. We willen in 2009 ook eindelijk eens visitekaartjes kunnen gaan maken, het ontwerp moet dus niet alleen geschikt zijn voor het web, maar ook voor drukwerk.
3. Je kunt je ontwerp(en) t/m zondag 18 januari per mail naar ons opsturen. Onze doelstelling is dat het nieuwe logo vanaf 1 februari hier op de site te zien is.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Jouw ontwerp het nieuwe visitekaartje van Arnhem Direct?"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*