RTV Arnhem heeft nieuwe directeur

Met ingang van 24 augustus is Bert Westerman de nieuwe directeur van Radio en TV Arnhem. De huidige interim directeur Pauline Meijwaard gaat de omroep verlaten vanwege het aanvaarden van een andere baan.

Bert Westerman is 59 jaar en voormalig manager van Holland Casino. Hij heeft affiniteit met media en nog veel meer met vrijwilligersorganisaties. Hij is dan ook zeker van plan samen met alle medewerkers van RTV Arnhem de ingeslagen weg van professionalisering, samenwerking met derden en focus op televisie en internet verder te bewandelen.

‘Ik zie dit als een mooie uitdaging,’ aldus Bert Westerman. ‘Er liggen goede plannen en er zijn een heleboel enthousiaste vrijwilligers om samen de toekomst mee in te gaan.’ Pauline Meijwaard wordt branchemanager bij de VOM (Vereniging Oppervlaktetechnieken Materialen). ‘Afgelopen jaar heb ik met veel plezier bij Radio en TV Arnhem gewerkt. Ik ben blij dat ik heb kunnen bijdragen aan het beleid en de uitvoering daarvan. Het doet mij ook ontzettend veel genoegen dat er een goede opvolger is, want dat is voor de continuïteit voor de omroep heel belangrijk.’

Reacties

Wees de eerste die reageert op "RTV Arnhem heeft nieuwe directeur"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*