Trots Op Nederland doet toch mee met Arnhemse gemeenteraadsverkiezing

Trots Op Nederland doet, in tegenstelling tot eerdere berichten, wel mee aan de gemeenteraadverkiezingen in Arnhem. Bert Geurtz, voorzitter van de lokale afdeling, is er alsnog in geslaagd om een lijst samen te stellen die voldoet aan de kwaliteitseisen en daarmee de goedkeuring van de landelijke selectiecommissie kreeg.

Hiervoor waren nog wel een paar ritjes naar Den Haag nodig, waar na pittige gesprekken en aanpassingen aan de volgorde van de kandidaten het licht alsnog op groen ging en inmiddels is de campagne van start gegaan. Lijsttrekker Geurtz (50): “Dat is ook hard nodig want het wordt tijd voor een frisse politieke wind in Arnhem. Trots Op Nederland gaat voor de beste oplossingen voor problemen die binnen Arnhem spelen. Er breken voor Arnhem moeilijke tijden aan. De komende jaren zullen in het teken staan van grote bezuinigingen. Er zullen veel pijnlijke keuzes gemaakt moeten worden en Trots Op Nederland is van mening dat Arnhemmers daarin een belangrijke stem moeten hebben. De tijd van grote loze beloften is voorbij. Een tijd van pas op de plaats en kiezen voor wat noodzakelijk is om Arnhem gezond naar de toekomst te brengen. Wij gaan ervoor!”

De overige kandidaten komen uit alle leeftijdscategorieën: Robert Bobbink (57), Walter Zuuring (65), Ingrid Luijk (48), Jan van der Molen (38), Willy van Huët (54), Gerrit Jan Meij (63), Mariska Dimmendaal (24) en Alain Renier (25).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Trots Op Nederland doet toch mee met Arnhemse gemeenteraadsverkiezing"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*