Live Magazines: Een race tegen de klok

{

De meeste tijdschriften hebben een week of zelfs een maand nodig voor het maken van een goed blad. Dat kan sneller, dachten de Arnhemse ontwerpers William van Giessen en Joost van der Steen. De breinen achter ontwerpstudio O.K. Parking bewijzen dat het kan: ze maken magazines in één dag, live en op locatie.

Live Magazines
Deze Live Magazines maken ze over verschillende evenementen. Ze worden ingehuurd en werken zich met een team van fotografen en schrijvers een dag uit de naad. Zelf zorgen William en Joost voor de vormgeving. Na een paar uur knallen wordt het tijdschrift naar een drukker gestuurd en diezelfde avond nog gedrukt en uitgedeeld.

Een onmogelijke opgave, zou je denken en dat is volgens William ook de reden waarom zij de eerste waren die dit concept hebben bedacht. William: “We zijn helemaal kapot na zo’n dag.” Dat is ook niet zo gek als je bedenkt hoeveel werk het is om een tijdschrift te maken. Toch lukt het de heren om na een evenement iedereen met een vers geprint magazine naar huis te sturen. Klik hier voor de online versie van een magazine:

Live Magazines Promo from O.K. Parking on Vimeo.

Reacties

Geef een reactie on "Live Magazines: Een race tegen de klok"

Geef een reactie

Je mailadres wordt niet gepubliceerd.


*