620 verkeersdeelnemers gecontroleerd in Arnhem en Velp

{

Het Verkeershandhavingsteam en een groep vrijwilligers van de politie Gelderland-Midden hebben vrijdagavond 16 maart tussen 18.00 en 02.00 uur een grote verkeerscontrole gehouden op verschillende locaties in Arnhem en Velp. Op het De Monchyplein Oost in Arnhem-Zuid, de Arnhemsestraatweg in Velp en Onderlangs in Arnhem-Noord werden in totaal 620 verkeersdeelnemers gecontroleerd.

In slechts één geval had een automobilist te veel gedronken. In verband met de CAO-acties werden geen bekeuringen uitgedeeld voor relatief lichte overtredingen.

Beginnend bestuurder
Een beginnend bestuurder mocht zijn rijbewijs inleveren, omdat hij betrapt werd op rijden onder invloed van alcohol (1,39 promille). Daarnaast werd hij bekeurd omdat zijn auto niet verzekerd bleek te zijn. Verder zijn twee automobilisten bekeurd voor rijden zonder rijbewijs, het niet volgen van verplichte rijrichting en het negeren van een stopteken. Daarnaast werd er een voertuig gecontroleerd waarvan de bestuurder en de bijrijder mogelijk onder invloed van verdovende middelen waren. De bestuurder kreeg een rijverbod van 2 uur opgelegd.

Foto: ANP

Reacties

Wees de eerste die reageert op "620 verkeersdeelnemers gecontroleerd in Arnhem en Velp"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*