Mooi weer voor een seizoens – advertorial

{

Arnhem – 32 maart. Was het in februari nog ijskoud winter, halverwege maart leek het wel zomer, zodat vorige week de medialogische herfst kon beginnen. Daarom puilen de brievenbussen en blogs vandaag uit met leuke seizoensaanbiedingen voor koude kerstkleren, Mattheus Passion CDs, herfstbokbieren en zonnige zomeravondboeken van al die fantastische winkels wier advertenties hier ook hadden kunnen staan #methetgezichtnaardestad.

De Uggs kunnen naast de Birkenstocks en de VANS onder de Wehkamp kerstboom of de Harrie Leenders haard en dan maar hopen dat het Sinterklaas en Coca Claus het land nog op tijd inkomen. (optie tot 33 maart: Zalando, daarna Atomic).
Nadat eerder de Elf-Beerenburg-stedenkoorts door het 2,3% Lutz-effect was uitgegaan als een Mexicaans Griepje kwamen de Voorjaarsklassiekers, zoals Rokjesdag en de opening van ijssalon Trio in de Steenstraat, danig in de seizoensknel. De Ernemse Herten gingen met een Q-koortsje onder de leden als gekke koeien op de Jaegermeister vlucht naar de pannekoekenbunkers onder de Veluwe. Maar waar moet de Paashaas zijn schuureieren nu leggen? (hier banner van PvdD, Wakkere Haan of Productschap Schuur&Scharrel plaatsen)
Om nog voor de herfst op een Zeeuws Bangalijstje te komen moet je als ex-beachvolleybalsterretje, met of zonder rolstoel, je Bjorn Borg bikini snel inruilen voor een vintage Unox Elfstedenmuts, die je dan als een volleerde ThalitavanZon aantrekt tot een Braziliaans Bavaria Beachvoetbaljurkje.

Stapel op product placement
Omdat Jos van Oss echter niet uit Lieshout bleek te komen en zelf liever Dommelsch (Grolsch, Amstel, Vedett, Jupiler, …) drinkt, wordt product placement tegenwoordig veel wetenschappelijker aangepakt.
Daaraan danken wij de wijnovergoten scenes van Bloedverwanten, powered by Het Wijnschap The Polish Keukenhof Plus Gall&Gall Gazelle Vrienden van de Goede Wijn, en is het in de media permanent zomer, zodat ook de Prosecco doorzon Floriade buitenopnames bij de Familie De Winter altijd kunnen doorgaan.
Daarom ging het Mediacratietoneelstuk van de Intratuin-Tussenformatie na een korte rookpauze ook gewoon verder. In deze gedoogvoorstelling, powered by Ben Knapen Stuyvesant Pall Mall Export, voeren vijf heren en een dame zonder hoesten een twitterloos tuinameublementpantomimespel op, waarvoor de premier zich elke dag per dienstauto naar een oude Donnerfiets laat rijden.
De strategisch opgestelde Eyeworkscamera´s vangen ieder wit rookwolkje ongefilterd op, zodat elke zender, publiek, commercieel en stijlloos, elke dag met een eigen shotje aan zijn doorgedraaide trekken kan komen.

websitereclame
Leestip Top 3
Omdat Jody Bernal het momenteel even niet kan lekken op zijn website, en de boekenweek door seizoensstoringen bij NS/ProRail nog een paar maanden doorgaat bij wijze van verkoopbevorderende uitzondering nu op deze pagina de SlegteSexySelexyztop 3 van de Het is weer voorbij die mooie zomer leeslijst van volgende week, brought to you by Allerhande.bol: op 3 de autobiografie van Cavaliere Silvio, op 2 DSK The Loverboy door Ariana Huffington, en op 1 50 Shades of Lipton Earl Grey in de e-vertaling van Daphne & Marlies Dekker.
Intussen kijkt het buitenland ademloos toe naar ons oranjedrukgebied, aldus The AgainMan.

Het enige echte actuele mediacratienieuwsprogramma, Breaking the News, hield Arnhem al na één voorstelling weer voor gezien dus vanaf vandaag is dit een advertorial. Hier had uw advertentie kunnen staan. Sterker nog, uw advertentie staat hier al.
Dus kom maar door met de Groupon aanbevelingen en andere nooit uitgesproken ´famous last words´, spinners en linkspammers.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Mooi weer voor een seizoens – advertorial"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*