Dichtbij op nummer 1 bij Apple’s Appstore!

{

De app van dichtbij is op dit moment de meest gedownloade gratis nieuwsapplicatie in Apple’s appstore. Daarmee verslaat Dichtbij onder meer gerenommeerde nieuwssites als NOS en nu.nl. Met de app van Dichtbij op je smartphone kan altijd het laatste lokale nieuws worden bekeken. Helaas werken op dit moment nog niet alle functies van de app voor Arnhem.

Daarmee is Dichtbij ook de ideale nieuwsbrenger voor de vakantie geworden. De wereldontvanger met metershoge antenne hoeft niet meer mee op reis, de smartphone en tablet nemen zijn plaats in. En met de Dichtbij-app blijf je op de hoogte van wat zich thuis afspeelt.

Blijf je in Nederland en ga je de camping opzoeken? Pak die smartphone er dan bij op jouw standplaats in Renesse, Cadzand, Valkenburg of op Texel. Een beetje camping straalt tegenwoordig (gratis) wifi naar alle tenten en caravans. Hotels vragen vaak schokkend hoge bedragen voor wifi, maar er is altijd wel een terrasje in de buurt waar koffie met draadloos internet wordt geserveerd.

Maar ook als je in de jungle zit of op een hoge berg, en je voelt je eenzaam, dan is de Dichtbij-app er voor jou. Zodat je weer thuis bent, terwijl je toch ver weg zit.

Download de app vóór je op vakantie gaat voor maar liefst NUL euro. De app is sinds enkele weken beschikbaar voor zowel iPhone als Androïd. De applicatie is geschikt gemaakt voor 80 regio’s, 416 gemeenten en maar liefst 2468 plaatsen.

Update: Heb je zelf een app gemaakt en wil je hoog in de ranking komen? Hier een stappenplan met een aantal tips!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dichtbij op nummer 1 bij Apple’s Appstore!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*