Bio in de wolken

Wie kent het nog? Je zit in de bioscoop en tijdens de reclames komt er een spotje voorbij van Stichting BIO Kinderrevalidatie. Even later gaat de collectebus door de zaal en kun je direct een bijdrage leveren.
Vandaag zet Stichting Bio haar deuren open voor Kunst. De dag zal in het teken staan van diverse vormen van Kunst: beeldende kunst, schilderkunst, tekenkunst, muziek, dans, theater ……en heerlijk eten!

Gehandicapte kinderen die te gast zijn op Bio en professionele kunstenaars uit heel Nederland exposeren hun kunst zowel binnen, in een van de vele zalen, als buiten, op het prachtige uitgestrekte terrein van Stichting Bio. Een speciale route zal je langs de bijzondere kunstwerken leiden en daarnaast kun je genieten van theater, dans en muziek.  Je kijkt je ogen uit‚Ķ…maar‚Ķ. Kijken kan kopen worden‚Ķ… voor jezelf ?n voor het goede doel!

Vanaf 16.00 uur gaan alle ge?xposeerde werken onder de hamer van veilingmeester Albert Keddeman van Derksen Veilingbedrijf in Arnhem. De opbrengst van de veilingstukken komt ten goede aan het Bio-Vakantieoord om de vele activiteiten te kunnen bekostigen en om, in het bijzonder, een verwen-dag te organiseren voor alle Bio-gastkinderen die het afgelopen jaar meegewerkt hebben aan deze kunstdag.

Tijdens de veiling worden er o.a. drie foto’s geveild van Bernard Vink van Atelier 23. Bernard gaat met zijn foto’s ook een actieve bijdrage leveren aan Arnhemdirect!

De open dag duurt tot 18.00 uur. Een routebeschrijving vind je hier.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Bio in de wolken"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*