Céline Dion komt naar Arnhem, wat is er verder te doen?

Vrijdag 23 juni treedt Céline Dion op in het Gelredome. Na bijna 10 jaar afwezigheid zingt de Canadese superster weer op Nederlandse bodem. Het concert is uitverkocht en het beloofd gezellig druk te worden in en rond Arnhem. Vroeg komen dus! Maar wat kan je dan gaan doen in Arnhem?

Vrijdag 23 juni

Overdag kan je shoppen bij de leuke boetiekjes, zowel voor heren als dames.

Bijkomen van het shoppen doe je in één van de mooie horecazaken die Arnhem rijk is. Zin in cultuur of wil je de warmte ontvluchten? Ga dan naar de overzichtstentoonstelling van het ontwerpduo RAVAGE in Museum Arnhem.

Voor het concert een hapje eten? Keuze genoeg!

Kom dus op tijd naar Arnhem voor het concert. Met het OV is de stad prima te bereiken en met de shuttle-service ben je ook op tijd in het Gelredome voor Céline Dion. Vanaf 13:30 rijden die vanaf Arnhem Centraal naar het Gelredome. Vanaf 22:00 rijden ze weer terug naar het station. Tickets kosten €5 en zijn te koop bij de pendelbushalte.
Kom je met de auto? Dan kan je hier rond het Gelredome parkeren. In stad zijn ook nog voldoende parkeerplaatsen.

Heb je na het concert nog geen genoeg van Céline? Cafe Colours organiseert een afterparty waar je tot diep in de nacht kan nagenieten met de grootste hits.

Zaterdag 24 juni

Heb je een hotel geboekt en blijf je wat langer in Arnhem? Goed idee! Het Fashion en Design Festival Arnhem (FDFA) heeft nog genoeg te bieden, bijvoorbeeld in de pop-upshop in het Hemelrijk. Daartegenover kan je gratis naar het nieuwe museum Collectie De Groen of loop lekker door het centrum naar Airborne at the Bridge, het nieuwe infocentrum over de Slag om Arnhem.

Zin om te shoppen? Dit weekend zijn ook de Arnhemse Stockdagen. Arnhemse designers verkopen tijdens dit event hun ontwerpen voor leuke prijzen.

De meeste tips voor de vrijdag gelden trouwens ook voor zaterdag en vice versa 😉 Goed weekend!

Reacties