Chantal Janzen met burgemeester en Stadscompagnie op TV

De Stadscompagnie met Chantal Janzen en burgemeester Marcouch

Chantal Komt Werken is een RTL4 programma waarin Chantal Janzen aan het werk gaat in voor haar totaal onbekende werkvelden. Chantal krijgt hiervoor uitnodigingen van de meest uiteenlopende bedrijven. Zo kwam er een uitnodiging van de burgemeester Ahmed Marcouch en deze uitzending is vanavond op TV.

Stadscompagnie

Uit de nieuwsbrief van de Stadscompagnie, het inclusiefste koor van de stad (foto):

Op zomaar een doordeweekse woensdagmiddag in april werden we gebeld door de redactie van RTL. Men wilde de burgemeester van Arnhem in het zonnetje zetten als dank voor zijn medewerking aan het programma en had rondgevraagd, waarmee ze de burgemeester echt blij konden maken en … Wie kon zoiets heel snel organiseren, want de opnames waren de volgende dag al!

En zo kwam men uit bij de Stadscompagnie; het vrolijkste en inclusiefste koor van de stad.

Alle organisatie-raderen traden onmiddellijk in werking: Deelnemers werden tot laat in de avond opgetrommeld, een speciale tekst werd geschreven, een extra repetitie ingelast en ’s middags stond de Stadscompagnie precies op tijd paraat.  Best spannend hoor met regisseur, productieleider, geluids- en cameramensen en heeeel lang in de startblokken staan tot de burgemeester en Chantal eindelijk arriveerden, maar RTL, Chantal en de burgemeester waren blij, dus: Missie geslaagd!

Aflevering 7

‘Ook komt er een uitnodiging van de burgemeester van Arnhem, Ahmed Marcouch. Hij heeft een drukke dag voor de boeg kan de hulp van Chantal goed gebruiken’ – zo kondigt RTL4 de zevende aflevering aan.

Naast de Stadscompagnie zijn er nog meer Arnhemse verrassingen in petto: donderdag 9 mei, 43 minuten, 20.32 uur op RTL4. En anders later – via de website.

Reacties