De 026Photowalk in 2014

{

Vorig jaar heeft een aantal enthousiaste fotografen onder de noemer “026Photowalk” twee keer een wandeling door Arnhem gemaakt. Het doel daarbij was om in Arnhem foto’s te maken in het kader van een vooraf bepaald thema.

Bij de “026Photowalk” zijn enthousiaste fotografen (iedereen die graag foto’s maakt) van harte welkom om mee te wandelen door Arnhem en daarbij foto’s te maken. Na een wandeling van twee uur sluiten we – indien mogelijk – af met een nazit in een horecagelegenheid. Lees hieronder verder over dit initiatief en wanneer je daaraan kunt deelnemen.

Bij een “026Photowalk” verzamelen fotografen (beginners, amateurs en professionals) zich op een vooraf bekendgemaakte plaats en tijdstip om gezamenlijk een wandeling door Arnhem te maken. Daarbij worden foto’s gemaakt en omdat dat in een groep gebeurt is zo’n fotowandeling leerzaam en inspirerend. Maar daarbij ook nog eens heel gezellig!

Foto’s die tijdens een wandeling zijn gemaakt en die in de groep Arnhem Direct op Flickr zijn geplaatst kunnen worden gebruikt voor de dagelijkse rubriek “Goedemorgen Arnhem” of voor blogs op Arnhem Direct (overigens niet alleen foto’s die tijdens een fotowandeling zijn gemaakt!).

De wandelingen van “026Photowalk” duren 2 uur, tenzij anders is aangegeven. Het voorlopige schema voor 2014 is:

Zondag 26 januari 2014 / Thema: “Winter in Arnhem” / Verzamelen: 12.00 uur vóór Sweerts de Landasstraat 65 (bureau Arnhem Direct) (deze wandeling duurt 1 uur);

Zondag 23 februari 2014 / Thema: “Arnhem, horecastad” / Verzamelen: 11.00 uur vóór Dudok;

Zaterdag 22 maart 2014 / Thema: “Arnhem, modestad” / Verzamelen: 11.00 uur bij station Velperpoort (Klarenbeek-zijde);

Zondag 27 april 2014 / Thema: “Arnhem, parkstad” / Verzamelen: 11.00 uur vóór Bezoekerscentrum Sonsbeek;

Zaterdag 24 mei 2014 / Thema: “De overkant van de stad” / Verzamelen: 14.00 uur Eldenseweg (onder de Mandelabrug).

Zondag 22 juni, 20 juli en 24 augustus zijn al wel gereserveerd, maar nog niet nader ingevuld. Dat zal afhangen van eventuele evenementen die in de stad worden gehouden. Deze reserveringen kunnen overigens nog worden aangepast op het programma van de evenementen.

Aanmelden voor een “026Photowalk” kan via Facebook of Twitter en dan kun je ook op de hoogte worden gehouden van eventuele wijzigingen. Wordt dus “vriend” de 026Photowalk Facebook-pagina en volg ook @026photowalk op Twitter.

De “vaste” deelnemers aan de 026Photowalk hebben op zondag 26 januari ook nog de mogelijkheid om voorafgaand aan de wandeling een korte cursus “Lightroom” te volgen. Er is plaats voor maximaal tien deelnemers en dat maximum is bijna bereikt.

Foto: Michael Klatt

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De 026Photowalk in 2014"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*