Een sjaal met een verhaal

Het breiwonder van 82 meter is terug! Zoals beloofd wordt de sjaal hergebruikt en is deze week nog één keer in zijn geheel te zien. De sjaal voor het Aardvarken zal deze hele herfstvakantie bij 2Switch op de Westervoortsedijk te bewonderen zijn. Breiwilligers hebben de breinaalden weer opgepakt en gaan dit najaar aan de slag voor het goede doel! Samen met Arnhemmers gaan zij de sjaal hergebruiken en nieuwe producten creëren die gedoneerd worden aan lokale doelen.

Warme Truiendag ’16

Arnhemmers hebben in het voorjaar van 2016 meegeholpen met het breien van een Sjaal voor het Aardvarken. Het eindresultaat was fantastisch; zo’n 82 meter is er gebreid! Het doel was om tijdens Warme Truiendag iedereen de kachel twee graden lager te zetten om energie te besparen. De onthulling van de sjaal vond plaats op een zonnige febrauri dag. Op die dag hebben Slim Opgewekt en 2Switch ook de belofte gemaakt dat de sjaal hergebruikt zou worden. En deze belofte wordt nu ingelost!

img_8023

Er worden een aantal nieuwe producten van de sjaal gemaakt die verspreid zullen worden onder Arnhemse goede doelen. De sjaal wordt hiervoor in kleinere stukken verdeeld, zodat van deze stukken weer nieuwe bestemmingen en vormen kunnen ontstaan. Waar moet je dan aan denken? Nieuwe, kleinere sjaals, babydraagdoeken, speelkleden, voetwarmers of nog veel meer!

Herfst Breisessie

Vrijdag 28 oktober tussen 13:00 – 16:00 uur is er een breisessie bij 2Switch. Onder leiding van Iris zoeken wij nog vrijwilligers die Iris willen meehelpen om minstens nieuwe ‘producten’ van de sjaal te maken. Heb je tijd om aan te schuiven en wil je iets nieuws creëren van de sjaal die je gemaakt hebt? Mail mij dan: mylene@slimopgewekt.nl dan laat ik aan Iris weten hoeveel vrijwilligers er mee komen helpen. 2Switch zorgt voor wol en breinaalden (en een heet kopje thee! Elke dag van de herfstvakantie van 10:00 tot 18:00 uur is het breiwonder van 82 meter lang te bewonderen op de Westervoortsedijk 120.

Goede doelen gezocht!

Ken jij of ben jij een goed doel in Arnhem die wel warme wollen producten kunnen gebruiken deze winter? Laat je horen! Stuur een mail naar h.kwekkeboom@2switch.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Een sjaal met een verhaal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*