OSCAR presenteert: Oorsprong

Kunstwerk (detail) gemaakt door Lowie Koene.

Na het succes van 2016 gaat OSCAR januari 2017 inblazen bij boekhandel Het Colofon. Het belooft ditmaal een zondagmiddag te gaan worden met verscheidene verrassingen. Zo zullen er drie kunst-exposanten aanwezig zijn die hun werk gaan vertonen.

Deze kunstenaars hebben meegedacht aan het thema ‘Oorsprong’ en vervolgens een selectie gemaakt van hun dierbaarste ijkpunt. Uiteraard biedt ons podium weer ruimte aan schrijvers die hun woorden willen uiten, dus wees niet verlegen om iets voor te dragen.

De uitwisseling hiervan is van cruciaal belang voor iedere schrijver, het geeft namelijk perspectieven, houdt ons scherp en zo kunnen we ons weer voeden aan inspiratie.

Boekhandel Het Colofon – Bakkerstraat 56 -Arnhem
29 januari – zondagmiddag – 12:30 – 16:30

Zoals je kunt lezen is OSCAR uitgegroeid tot een multidisciplinair platform, kortweg een vrije b√ºhne voor de creatieve geest. Heb je ideeën, aanvullingen of wil je samenwerken? Stuur dan een mailtje naar: schrijverscafe.oscar@gmail.com.

Wil je op de hoogte blijven van onze evenementen? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

Aanmelden voor Oorsprong wordt zeer op prijs gesteld: https://www.facebook.com/events/176207016190323/

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "OSCAR presenteert: Oorsprong"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*