Skeeleren op Papendal

Skeelerclub STG Rijn IJssel organiseert zondag 4 juli a.s. op de terreinen van NOC/NSF op Papendal een skeelerwedstrijd, die onderdeel uitmaakt van de Midden Nederland Skeeler Competitie. De wedstrijd op Papendal is nieuw opgenomen in deze serie, nadat vorig jaar de Competitie Oost ten einde was gekomen. STG Rijn IJssel vindt het de hoogste tijd dat de skeelersport in Arnhem serieus op de kaart komt te staan. De circa 50 leden van de club trainen sinds april jl. elke dinsdag- en donderdagavond op de skeelerbaan van sportpark ’t Cranevelt.

De activiteiten beginnen ’s morgens vroeg om 11.00 uur als het startschot klinkt voor de kleinste skeeleraars vanaf 5 jaar voor een sprint van 100 meter, een sprint van 300 meter en een slalom. Vanaf 13.00 uur is de baan vrij voor de jeugd van 12 tot 17 die rondes van 1.000 meter tegen elkaar rijden, gevolgd door marathons van 15, 20 en 25 minuten.

Om 16.00 uur vertrekken de Masters om 16.45 uur de dames en vanaf 17.30 uur skeeleren de heren een marathon over 25 minuten en 2 rondes. Iedereen is welkom en kan de skeelers onderbinden. Meer informatie over STG Rijn IJssel vind je op de website.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Skeeleren op Papendal"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*