Meedoen

Arnhem Direct is een platform voor en door Arnhemmers. Iedereen kan meedoen! Dat kan door te reageren, maar ook door te bloggen over dingen die zich in jouw omgeving afspelen.

Vaste blogger

Wil je vaste blogger worden om over je eigen onderwerpen te berichten? Over je wijk, je vereniging, je actieve organisatie, de verhalen die je roeren en waar je jouw mening over wil delen? Het moet natuurlijk wel Arnhems zijn 🙂

Maak contact om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Aanleveren

Als je alleen maar een persbericht hebt omdat je iets wil aankondigen, dan is je kopij/je content natuurlijk ook welkom. Wat wel belangrijk is om dan te weten:

Teksten

Lever alsjeblieft platte teksten aan in óf een Word document in de bijlage óf los in je mail zelf. NIET IN EEN PDF! Wij zorgen voor de opmaak op de website.

Beelden

De beelden die gepaard gaan met je bericht (heel belangrijk! Zonder beeld geen bericht) moeten LIGGEND zijn, verhouding ongeveer 2:3 met een resolutie van het liefst 1100 pixels breed. Anders gezegd: ongeveer van een grootte van 523 kB.

De foto’s moeten wel RECHTENVRIJ zijn!

Met PDF posters in een staand formaat bijvoorbeeld, kunnen we weinig! en kost tijd om daar een liggend en geschikt beeld van te maken voor de website.

Spelregels zelfplaatsing

Culturele instellingen kunnen toegang krijgen om zelf berichten te plaatsen. Daarbij gelden de volgende spelregels:

  • fair use: niet meer dan 1 bericht per maand en niet meer dan 10 per jaar
  • duidelijke vermelding van de naam van de afzender (organisatie)
  • geen reclame voor producten of evenementen met een (toegangsprijs) van meer dan € 25
  • geen fake news

Daarnaast gelden de redactionele criteria.

Fotografen

Vind jij het heerlijk om Arnhem te fotograferen? ’s Ochtends vroeg, ’s avonds laat en word je blij van je eigen werk? Misschien kunnen we je wel een wekelijkse of een dagelijkse rubriek bieden: publiek genoeg!

Redactieadres

Arnhem Direct heeft een redactieadres waar we zoveel mogelijk in proberen te kijken. Maar dat lukt niet dagelijks. Dus als we niet direct reageren: onze excuses!

Laat van je weten door een mailtje te sturen aan de redactie: redactie@arnhem-direct.nl

Welkom!