13 oktober: derde grote KWF benefietdiner in Arnhem

Het benefietdiner van het KWF in Arnhem leverde vorig jaar 10.000 euro op. (Foto: Danny van den Berg.)

ARNHEM – Na twee succesvolle eerdere edities organiseert Stichting Events2Cancer in samenwerking met Hotel Groot Warnsborn op 13 oktober van dit jaar een derde editie van het KWF Benefietdiner in de oranjerie van Groot Warnsborn. Het benefietdiner wordt gehouden ten behoeve van de KWF Kankerbestrijding.

De organisatie, in handen van Jeroen Muller, hoopt met het benefietdiner bij te dragen aan het moment dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Kaarten voor het diner zijn te koop via www.kwfbenefietdiner.nl.

Een op de drie…
In Nederland krijgt één op de drie mensen kanker. Eén op de drie. Stichting Events2Cancer wil een bijdrage leveren in het terugdringen van de ziekte kanker. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten.

Wij willen de dag dat mensen niet meer hoeven te overlijden door kanker dichterbij halen. Iedereen kan daar aan zelf bijdragen door donderdag 13 oktober naar het KWF Benefietdiner in Arnhem te komen.

De organisatie van het KWF Benefietdiner ligt in handen van Stichting Events2Cancer. Deze stichting organiseert acties waarvan de opbrengst ten goede komt aan KWF Kankerbestrijding. Jeroen Muller, organisator van de succesvolle en uitverkochte benefietdiners in mei 2005 en mei 2015, organiseert wederom deze bijzondere avond.

Muller verloor zijn beide ouders aan deze ziekte. “Ik probeer mij deze manier in te spannen om een bijdrage te leveren aan kankerbestrijding. Vorig jaar hebben we, na 10 jaar, opnieuw een groot diner georganiseerd en dat was een groot succes! Het Benefietdiner is niet alleen een hapje eten met wat muziek. Het is een beleving met een lach en een traan” aldus Jeroen Muller.

Hotel Groot Warnsborn stelt voor dit bijzondere diner onder anderen haar Oranjerie en personeel beschikbaar en zorgt voor een overheerlijk 4 gangen diner.

Diner met veiling
Het Benefietdiner 2016 is het vervolg op de zeer succesvolle KWF Benefietdiners in 2005 en 2015. Vorig jaar werd er in totaal 11.400 euro opgehaald.

Tijdens het Benefietdiner dit jaar zullen 125 gasten worden voorzien van een hoogwaardig viergangenmenu, inclusief drank arrangement, en kunnen zij genieten van optredens van diverse artiesten, zoals zangeres Frédérique van den Boomen, DJ Spinkit, Ray Klaassen, Dennis Kroon, Guido Spek en Lisa Lois.

De presentatie is in handen van Sanny Verhoeven. Tijdens de avond zal er ook een veiling plaats vinden. De organisatie heeft hiervoor zeer bijzondere items weten te bemachtigen. Deze items zijn op de website te bekijken.

Kaartverkoop
Het diner, dat vorig jaar totaal uitverkocht was, vindt plaats op donderdag 13 oktober in de oranjerie van Hotel Groot Warnsborn van 18.00 uur tot 23.30 uur. Per persoon betaalt men € 80,00 (ex €0.80 boekingskosten). Inbegrepen zijn: een viergangendiner inclusief drank arrangement en zeer gevarieerde optredens.

Er is plaats voor 125 personen, dus wees er snel bij! Kaarten kopen via www.kwfbenefietdiner.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "13 oktober: derde grote KWF benefietdiner in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*