1 april in Arnhem, een overzicht

{

Om maar met onszelf te beginnen: ja, dit is een 1 april grap. Voor zover ik weet komen er niet overal in de stad grote tepels te hangen tijdens de Arnhem Mode Biennale 2013 (MoBA13). Hoewel het er naar mijn eigen idee best dik bovenop lag, waren er toch genoeg mensen die het wel geloofwaardig vonden overkomen. Op Twitter ontstond een kleine discussie, die heb ik hier samengevat.

Ziekenhuis Rijnstate heeft ook een grap uitgehaald die iets minder in de smaak viel. Het ziekenhuis zou een hond hebben die aan de ontlasting van mensen zou kunnen ruiken of ze darmkanker hebben. Die hond blijkt er niet te zijn. Rijnstate wil op deze manier aandacht vragen voor het bevolkingsonderzoek naar maagkanker dat in september begint. De collega’s van Omroep Gelderland hebben een poll online staan over de kwestie.

Busmaatschappij Breng pakte ook uit met de eerste trolleyscooter ter wereld. Ik moet zeggen, kosten noch moeite gespaard! Helaas, ook hier betrof het een 1 april grap. Zijn er nog meer grappen uitgehaald in Arnhem waar je wel/niet bent ingetuind?

Foto brug: Ferry Booms
Foto trolleyscooter: @brengov

Reacties

Wees de eerste die reageert op "1 april in Arnhem, een overzicht"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*