Midwinterwoensdagavond in het Oranje Koffiehuis

imageDe winter is vroeg dit jaar. Ondertussen is er in Arnhem als drie keer sneeuw gesignaleerd en duiken er in het straatbeeld al weer volop warme wollen mutsen, sjaal en handschoenen op. Dit seizoen vraagt gewoon om huiselijke warmte en gezelligheid. En dat je dat ook prima buiten de deur kunt vinden, bewijst het Oranje Koffiehuis met de Midwinterwoensdagavond.

Vanaf 20 uur vanavond kun je je daar warmen bij de snorrende gaskachel met koppen warme chocolademelk, potten kaneelthee, glazen glühwein en warme banketstaven. Vanuit een hoek klinkt zachte live muziek en er zijn verhalenvertellers die mooie verhalen vertellen.

De huiselijkheid wordt gecompleteerd door tikkende breipennen bij de mini-breilessen en de spellenspeelplaats. Voor de kolonisten, monopolisten en triviale spelletjesliefhebbers onder ons die steeds weer op zoek zijn naar nieuwe speelkameraadjes is er nu de gelegenheid om te spelen met gelijkgestemde gezelligheidsbeesten.

Voor de mini-breiles neem je het liefst zelf breinaalden mee en een aantal bolletjes wol. Voor deze knusse gezelligheid hoef je niet een volleerd breier te zijn. Beetje know-how is handig voor jezelf. Het zal vooral simpel zijn en thuis verder af te maken.

Wanneer? woensdag 10 december, vanaf 20 uur
Waar? Oranje Koffiehuis

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Midwinterwoensdagavond in het Oranje Koffiehuis"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*