SML kampioen van Vierde Klasse F

SML is de verdiende kampioen geworden in 4F. De ploeg die vrijwel het hele seizoen de koppositie in handen had, liet vandaag in de uitwedstrijd in en tegen Angeren, de nummer 2 in de lijst, niets aan het toeval over: na 90 minuten was het 1-5. Ook van de kant van Arnhem-Direct de felicitaties voor dit kampioenschap.

De derby tussen AZ2000 en Eldenia in deze klasse eindigde in een 1-2-zege voor de Eldenaren. Sportclub Oranje speelde met 2-2 gelijk tegen Fortissimo uit Ede, terwijl Arnhemse Boys de punten moest laten aan HAVO in Haalderen: 3-2.

In 3D wist FC Presikhaaf de uitwedstrijd uit bij Angerlo Vooruit met 1-3 te winnen. VDZ wist in 4D de aansluiting met de kopgroep te handhaven dankzij een 3-1-overwinning thuis tegen Sportclub Rijnland. Eendracht verloor thuis met 1-2 van HC’03.

De derby in 5F tussen MASV en De Paasberg eindigde in 2-0-zege voor de thuisclub, terwijl Arnhemia op De Bakenhof afgetekend met 5-2 won van SJN. In 6F werd ESCA thuis afgedroogd door Barneveld: 2-6. Elsweide won de uitwedstrijd bij EDS in Ellecom met 2-3 door doelpunten van Vasfi Isik en Michael Bijsterbosch (2x).

ESA verloor in 3A op zaterdag thuis van Sportckub Teuge: 1-3. In 4A was Elsweide duidelijk te sterk voor Ostrabeke: 6-0 met een gezamenlijke doelpuntenproductie van Robert Jan Damen (4x) en Marc Comans (2x).

Reacties

Wees de eerste die reageert op "SML kampioen van Vierde Klasse F"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*