Loesje helpt dromen waar te maken

Van 13 tot en met 27 juni rijden Loesje en haar vrienden met een een toffe oude stadsbus het land door om om mensen aan te zetten hun toekomstdroom te realiseren

Loesje gaat een minihandreiking ontwikkelen om dromen te realiseren, waarbij een serie Loesje-posters als basis dient. Ze zullen mensen vragen een tip te geven om een droom te realiseren. Deze tips komen in een boekje dat Loesje zal samenstellen met behulp van alle input.

Onderweg gaan ze mensen interviewen die hun droom gerealiseerd hebben over hoe ze dat gedaan hebben. In elke stad nodigen ze een persoon uit om in een groot bed in de bus hierover te praten of ze komen langs bij hun op ontbijt.

In Den Haag gaan ze luchtkastelen van zand bouwen met volksvertegenwoordigers.

In de bus zijn er ‘s middags een open workshops waarvoor deelnemers gewoon van de straat geplukt worden. In de workshop gaan ze schrijven over het realiseren van dromen. ‘s Avonds zijn er schrijfworkshops voor bepaalde doelgroepen. Zo willen ze in Alkmaar gaan schrijven met de kaaslopers, in Den Bosch met de carnavalsvereniging en in Utrecht met couchsurfers.

Er zijn 21 zitplaatsen in de bus. Het is natuurlijk erg leuk om op deze bijzondere manier met elkaar door Nederland te mogen reizen. Daarom nodig Loesje jou uit om mee te gaan. Aanmelden kan hier.

Tourschema
Za 13 Arnhem – Zo 14 Nijmegen – Ma 15 Zwolle – Di 16 Deventer – Woe 17 pauzedag – Do 18 Groningen – Vr 19 Alkmaar – Za 20 Utrecht – Zo 21 pauzedag – Ma 22 Den Haag – Di 22 Breda – Woe 23 Tilburg – Do 25 Den Bosch – Vr 26 Amsterdam – Za 27 Amsterdam

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Loesje helpt dromen waar te maken"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*