StoereVrouwen willen warm winkelen

De StoereVrouwen trekken dit najaar glimlachend ten strijde om aandacht te vragen voor het stookgedrag van winkeliers. Want waarom moet een winkeldeur zelfs met de winterkou open staan? Het levert geen extra klanten op en wel klagend personeel en hoge stookkosten.

Waarom beschermt men het eigen lichaam tegen energieverlies door sport, gezond voedsel en vitamines, maar niet de omgeving en verbetering van het klimaat tegen hetzelfde?

Actie!
Op 6 november aanstaande, gaan wij, StoereVrouwen in heel Nederland in legerkleding en met roze pumps en baretjes de straat op en vragen winkeliers hun warmte binnen te houden. Bijvoorbeeld door een luchtgordijn of een schuifdeur te plaatsen of simpelweg door de deuren te dicht te houden. Onder andere H&M, C&A, Bart Smit & Intertoys kunnen zich opmaken voor ons leger. De steden waar we gaan marcheren zijn Amsterdam, Hilversum, Rotterdam, Haarlem, Arnhem, Den Haag, Utrecht, Den Bosch, Groningen en Zwolle.

StoereVrouwen
StoereVrouwen is een groeiende groep jonge vrouwen die zich inzetten voor natuur, mens en dier door op frisse, charmante doch onontkoombare wijze duurzaamheiddilemma’s aan onder de aandacht te brengen. Vorig jaar deden we dat met kooplegeracties tijdens de Groene Sint actie, in samenwerking met Oxfam Novib. Na deze actie hebben Lidl, C1000, Albert Heijn, HEMA en de Jumbo hun chocolade letters deels of volledig Fair Trade gemaakt. Dit jaar is ons doel om energieverbruik in winkelstraten terug te dringen.

Vrouwen en reporters die met de StoereVrouwen mee willen lopen zijn van harte welkom! Stuur dan een mail naar . o.v.v. van naam, woonplaats en telefoonnummer.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "StoereVrouwen willen warm winkelen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*