Kanye en JayZ 15 juni in Gelredome

Kanye West en JayZ komen naar het Gelredome! De wereldberoemde Kanye West en befaamde rapper Jay Z komen voor een optreden 15 juni aanstaande naar het Gelredome toe.

Kaarten kopen? De verkoop begint komende zaterdag 10 maart om 10.00 uur. De prijs voor tickets ligt tussen de 52 en 56 euro. Waar kan ik kaarten voor Jay Z en Kanye kopen? Nou hier, en als het even kan is deze communitymanager erbij! Lees hieronder meer over het album.

Watch the Throne, het album van het tijdelijke duo Kanye en Jay Z, is door sommige internationale critici voorzichtig ontvangen als een van de beste albums van 2011. Het album is zoals altijd bij Kanye ontzettend divers: met pop-invloeden, electro, shoegaze. Mijn favoriet is New Day. Luister hieronder het hele nummer, wat vinden jullie?

Als Arnhemmer en communitymanager van Arnhem Dichtbij scan ik regelmatig het nieuws voor interessante artikelen over muziek. Nu op op de achtergrond vanwege mijn ziekte. Maar het is een mooi streven om te zeggen; als het even kan zal ik daar staan! Desnoods op een zitplaats, kale kop en een hip petje op mijn hoofd. Want Jay Z en vooral Kanye West in Arnhem, daar moet ik bij zijn!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Kanye en JayZ 15 juni in Gelredome"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*