Arnhem dichtbij, voor al uw gemeentenieuws!

{

De site van de gemeente Arnhem gaat op zwart. Vanaf maandag 19 maart tot zondag 25 maart verschijnt er geen nieuws op Arnhem.nl. Ook alle andere informatie wordt niet ‘ververst’. Ze houden wel een kleine slag om de arm: ‘Ook daarna moet er achter de schermen nog veel gebeuren zodat de nieuwe site op 20 april online kan gaan. Het digitaal loket en de site van de gemeenteraad blijven de hele tijd gewoon in bedrijf.’ De vraag is dus of ze volgende week zondag weer in de lucht zijn. Waar moet de burger dan zijn laatste nieuws over de gemeente vandaan halen?

Wij blijven de komende week wel gewoon in de lucht en voor de gemeente is natuurlijk altijd plek. Arnhemdichtbij.nl, in week 12 de plek voor al uw gemeente-nieuws! Bij interesse weet de gemeente ons vast te vinden. We mailen!

Verder uit het persbericht
Ook in de week van 19 tot en met 25 maart en daarna is het dus mogelijk om een afspraak te maken en gemeentelijke diensten en producten aan te vragen via het digitaal loket. De agenda en de vergaderstukken van de gemeenteraad worden normaal geplaatst en ook is de live-uitzending van de politieke maandag te volgen.

Nieuw uiterlijk en nieuwe zoekmachine
De website van de gemeente Arnhem krijgt een nieuw uiterlijk en een betere zoekmachine. Bovendien kan Arnhem.nl zelf straks ook sneller gevonden door zoekmachines als Google, Ilse en Bing. Verder wordt de beveiliging van de website verbeterd en geeft de nieuwe site meer mogelijkheden om aan te sluiten op sociale media als Twitter, YouTube en Facebook.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Arnhem dichtbij, voor al uw gemeentenieuws!"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*