Dode en gewonden door ongeval op A12 bij Arnhem

{

Op de A12 ter hoogte van knoopunt Waterberg richting Arnhem is dinsdagavond een ernstig ongeluk gebeurd waar verscheidene auto’s en een vrachtwagen betrokken zijn. Volgens het Korps landelijke politiediensten (KLPD) is een vrachtwagen door de middenberm gereden waardoor een persoon is omgekomen en minimaal zeven anderen gewond raakten. De weg richting Arnhem is op dit moment afgesloten.

Foto: Omroep Gelderland

Update met foto en een filmpje van net na het ongeval hieronder

Uit het persbericht van de politie:Een 25-jarige man uit Dortmund (Duitsland) kwam hierbij om het leven. Verder raakten drie personen gewond, waaronder de vrachtwagenchauffeur.

In totaal waren naast de vrachtwagen 6 andere voertuigen betrokken bij het ongeval. Het dode slachtoffer betreft een 25-jarige man uit Dortmund (Duitsland). Verder raakte een 46-jarige man uit Didam zwaar gewond, nadat hij bekneld was komen te zitten in zijn auto onder de vrachtwagen. Daarnaast is nog een vrouw uit Arnhem met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis, haar leeftijd is op dit moment nog niet bekend. De overige betrokkenen raakten niet gewond.

De chauffeur van de vrachtwagen betreft een 61-jarige man uit Zwanenburg.

Klik hier voor een filmpje van net na het ongeval.

ongeval a12 arnhem

Foto: Heitinkmedia

Foto: Ben Franken

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Dode en gewonden door ongeval op A12 bij Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*