Ambassadeurs gezocht om ouderen te enthousiasmeren

Het bruist aan de Rijn! © Zefanja

Op dinsdag 1 oktober is er in Rozet van 16.00u tot 18.00u een bijeenkomst voor vrijwilligers en belangstellenden over Arnhem Age Friendly Cultural City: Het Bruist aan de Rijn. Binnen dit project wordt geprobeerd ouderen een mooie ervaring te bezorgen met kunst en cultuuractiviteiten. Hiervoor wil het team zo veel mogelijk ouderen in Arnhem bereiken en daarvoor is uw hulp nodig!

Er worden vrijwilligers gezocht die met een persoonlijk en warm contact het project willen uitdragen naar moeilijk bereikbare ouderen. Het blijkt namelijk dat zij zich het beste laten enthousiasmeren door persoonlijk contact van een vertrouwde gezicht. Met dit feit worden ambassadeurs ingezet om deze groep te boeien en binden aan het rijke kunst en cultuuraanbod van Arnhem.

Interactieve bijeenkomst

Om dit onder de aandacht te brengen is deze bijeenkomst georganiseerd, waar u meer informatie over dit ambassadeurschap kunt krijgen. Het belooft een mooie middag te worden waarin kennismaking, informatie, plezier en inspiratie centraal staan. ‘We kunnen ons goed voorstellen dat u wil weten wat dat ambassadeurschap nou precies inhoudt. Op deze middag gaan wij u helemaal bijpraten. Dit doen we interactief, omdat we ook erg benieuwd zijn naar uw inbreng’ aldus de organisatie.

Bij interesse kunt u zich aanmelden bij Ineke Tegelaar via ineke.tegelaar@rozet.nl Binnenkort zal er meer informatie bekend zijn over het programma, maar voor nu zou het al heel fijn zijn als u de datum vast in uw agenda wilt noteren.

Het bruist aan de Rijn

Arnhem op weg naar een Age Friendly Cultural City (AFCC): een cultureel programma  als structureel onderdeel van het leven van ouderen om talenten te (her) ontdekken, ontmoeting te stimuleren en de zorgvraag uit te stellen. Het Bruist aan de Rijn! AFCC is een samenwerkingsverband van Rozet, Gemeente Arnhem, zorg en welzijn en kunst- en cultuuraanbieders. AFCC wordt mogelijk gemaakt door het Fonds voor Cultuurparticipatie.

Reacties