App voor betere bereikbaarheid Regio Arnhem – Nijmegen

Op 3 september 2016 is de ‘Vély-campagne regio Arnhem Nijmegen’ van start gegaan. Na het downladen van de Vély-App (voor IPhone en Android) kunnen reizigers hun reisgedrag binnen onze regio bijhouden. De initiatiefnemers, de provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem en Nijmegen, verzamelen door het gebruik van de App data over het reisgedrag en deelnemers ontvangen een persoonlijk reisadvies. Zij kunnen ook VVV-bonnen winnen.

Gebruikers van de Vély-App geven per verplaatsing aan welk vervoermiddel zij daarbij gebruiken en wat hun ervaring daarmee is. De App is daarvoor 5 weken lang te gebruiken tijdens de ochtendspits (van 06.00 – 11. 00 uur). Na 5 weken stopt de app automatisch.

De betrokken overheden hopen op deze manier gegevens te kunnen verzamelen om vervoersknelpunten in deze regio te kunnen voorkomen en tips te kunnen geven voor slimmere verplaatsingen. Met de verzamelde gegevens zal zorgvuldig worden omgegaan en deze worden alleen voor dit project gebruikt. Opslag en verwerking gebeurt volledig anoniem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "App voor betere bereikbaarheid Regio Arnhem – Nijmegen"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*