Arnhemse deelname aan landelijke schrijfwedstrijd

NRC Handelsblad en Schrijversvakschool Editio organiseren een wedstrijd voor debuterende schrijvers van (korte) verhalen en gedichten. Aan deze wedstrijd doen ook beginnende auteurs uit Arnhem mee. Het is aan het publiek om één van de prijswinnaars aan te wijzen.

Debuterende schrijvers die nog niet eerder werk hebben gepubliceerd kunnen meedingen naar de publieksprijs of de juryprijs. In de vakjury van de Debutantenschrijfwedstrijd zitten Arjen Fortuin (Boekenredacteur, NRC Handelsblad), Thomas Verbogt (Schrijver, EDITIO tutor Fictie), Auke Kok (Sportjournalist, EDITIO tutor Non Fictie), Daphne de Heer (Stichting Literaire Activiteiten Amsterdam) en Niña Weijers (winnares Write Now 2010, debuutroman De Consequenties 2014). De publieksprijs gaat naar de inzending die van de lezers de meeste stemmen krijgt.

Meerdere deelnemers komen uit Arnhem. Eén van hen is Rick Kewal. Hij is dichter en heeft twee Engelstalige gedichten ingezonden: Odysseus of Waters en The Nightmared Fligh. Door op de links te klikken en met je Facebookaccount te liken kun je stemmen. Dat kan trouwens op meer dan één inzending.

Mocht je zelf willen deelnemen: je kunt nog tot en met 12 november een bijdrage van maximaal 1500 woorden plaatsen op de website van Editio.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Arnhemse deelname aan landelijke schrijfwedstrijd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*