Atelier ’t Duifje ook op woensdagavond open

Vanaf 1 september is Atelier ’t Duifje ook op de woensdagavond van 18.30 tot 21.30 uur geopend voor kunstenaars en creatievelingen. Het atelier wil op die manier mensen die overdag geen tijd hebben, de mogelijkheid bieden om zich op de avond creatief in te spannen en te ontspannen.

Atelier ’t Duifje in Boerderij ’t Duifje aan de Oude Huissenseweg, is een open atelier waar materialen aanwezig zijn om creatief zelf aan de slag te gaan. Echte kunst gaat er samen met gezellig gefröbel en eerlijk ambachtelijk werk. Plezier in elkaar en serieus aan het werk zijn met klei, verf, druktechnieken etc. zorgen voor een omgeving waar scheppingskracht als vanzelf naar je toe komt.

Woensdagavond

Wat kun je dan allemaal doen op die avond? Monique Berghege, die op de woensdagavond aanwezig zal zijn: ‘Je kunt op ons atelier boetseren, schilderen, tekenen, met houtskool, inkt of krijt werken, linosnedes maken, enzovoort. Alle creatieve activiteiten zijn binnen bepaalde marges mogelijk. Er wordt geen les gegeven, maar iedereen kan op zijn of haar eigen manier aan de slag, op ieder niveau. We beoordelen elkaar niet, maar waar nodig en gewenst geven we tips, ideeën, aanwijzingen. Zo leren we veel van elkaar en daarnaast is het ook nog eens erg gezellig!’.

Creatief Atelier ’t Duifje wil voor iedereen zo toegankelijk mogelijk zijn. Daarom wordt het atelier gerund door vrijwilligers en levert ieder lid zijn bijdrage naar vermogen. De kosten kunnen daardoor laag worden gehouden. Gelrepas houders krijgen bovendien 50% korting.

Wat al was:

Tijdens de openingstijden op dinsdag, woensdagavond, donderdag en vrijdag is iedereen welkom om een kijkje te nemen, de sfeer te proeven en een kop koffie of thee mee te drinken. Het eerste dagdeel dat je meedoet is altijd gratis en het is ook mogelijk een proefabonnement te nemen. Kom gewoon langs in ons atelier Oude Huissenseweg 4b in Arnhem! De materialen liggen op je te wachten!

Kijk op: www.ateliertduifje.nl of mail naar info@ateliertduifje.nl . Bezoek ook eens onze Facebookpagina.

Reacties