Avond voor MKB en ZZP’ers die aan de slag willen

Bianca Hierck en Marcel Enderink van The Powershots (Foto: Storybook Fotografie)

Op 16 juni wordt een Powershots Super-sized avond voor ondernemers georganiseerd in de Omnibus in Arnhem Zuid. Het programma belooft veel professionele waarde voor de kleine investering van 2 tientjes excl. btw. “Interactief, dynamisch, leerzaam én leuk”, zo noemt initiatiefneemster Bianca Hierck van Fuzzy Logic Marketing de opzet. “Je gaat vol inspiratie en inzichten naar huis en kunt er direct mee aan de slag in je bedrijfsvoering.” De netwerkborrel ter afsluiting is inclusief. Het thema van de avond is ‘Van Droom naar Doel, de ZigZag route van Ondernemen’. Aanmelden kan via een tab op de website van thepowershots.

De deelnemers zijn vanaf 19 uur welkom in de theaterzaal van het multifunctionele centrum Omnibus in wijk Schuytgraaf. Het programma wordt verzorgd door vier vakspecialisten en duurt zo’n drie uur. Mede-initiatiefnemer Marcel Enderink van Zolderkamer72: “Bianca en ik geven sinds 3 jaar Powershots van een uur, zowel individueel als aan kleine groepjes ondernemers. Hierbij delen we tijdens interactieve sessies kennis over een bepaald onderwerp.

Gezien het enthousiasme van de deelnemers ontstond het idee om iets te organiseren waarbij meer ondernemers hun ervaringen en vragen met elkaar kunnen delen. Zeg nou zelf, hoe mooi is het als je met veel kennis én met leuke en nuttige contacten de deur uit kunt gaan.”
Naast Bianca Hierck en Marcel Enderink zullen Kay van den Bosch van Kay Marketing (SEO-specialist) en Dominique van de Wijgaart van Duidelijk in Tekst (NLP en Zichtbaarheid door tekst) bijdragen met hun kennis.

Droom
Deze eerste Powershots Super-sized avond gaat over de droom: de reden waarom iemand een onderneming start en hoe deze omgezet kan worden in een doel. Uit het persbericht: “Pas als je je Droom omzet in een Doel kun je hem werkelijkheid kunnen laten worden. De avond gaat uiteraard ook over Strategie, Positionering, Zichtbaarheid en Netwerken, met onderwerpen zoals SEO, Social Media, Branding en nog veel meer.”
Bianca: “Deze kennis is onmisbaar als je de beste route naar je doel wilt nemen. Het voorkomt dat je gaat ZigZaggen, een verschijnsel dat veel ondernemers wel zullen herkennen. Zelfs als je erg gepassioneerd bent. Hoe je zo’n verlies aan tijd en energie kunt voorkomen, dat leggen we op 16 juni heel praktisch uit.”

Dus: Ben jij ondernemer? Kom dan op 16 juni vanaf 19.00 uur een PowerShot halen. Adres Omnibus: Pallas Atheneplein 2, Arnhem-Zuid. Kijk op www.thepowershots.nl voor meer informatie en aanmeldingen. Via The Powershots Facebook pagina blijf je op de hoogte van de laatste Powershots nieuwtjes.

Reacties