Beat Your Bucketlist

{

Aan het begin van ieder jaar worden we er weer mee om de oren geslagen: goede voornemens, plannen en vurige wensen op je ‘bucketlist’ die je nog steeds wilt uitvoeren. In de meeste gevallen blijven dit alleen plannen en wensen. In The Making vindt jouw geluk belangrijk en wil daarom aan het begin van 2015 een goede start maken door te helpen bij het bedenken en realiseren van jouw wensen. Want dromen en wensen zijn het mooist, als deze werkelijkheid worden.

Kortom: hoe staat het met jouw plannen? Heb je ze kraakhelder, of vind je het nog lastig deze te definiëren? Of misschien had je al goede plannen, maar komen deze nog niet van de grond? Dan is ‘Beat your bucketlist’ (To do lijstje voor al je dromen en wensen) echt de workshop waar je bij moet zijn.

Tijdens ‘Beat your bucketlist’, geven wij jou de kans om samen met coach Sophia Kelders je bucketlist op te stellen. Bovendien helpt zij je met het concretiseren van je plannen, zodat deze niet alleen op papier blijven staan, maar ook uitgevoerd worden. De volgende zet is dan aan jou.

Iedereen is welkom om zich te laten inspireren en om deel te nemen aan de workshop op 27 januari. De toegang is gratis, maar registreren via ons registratiesysteem is verplicht.

Tot aankomende dinsdag!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Beat Your Bucketlist"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*