Creatieve najaar- en winter workshops in Arnhem Zuid

Struinworkshop

Vanaf  de herfstvakantie staan er bij De Boog Coaching & Creativiteit in Elden weer een aantal leuke workshops gepland voor kinderen en volwassenen. Jolanda Klijn van De Boog en Chantal van Leeuwen van Gemwear zetten hiermee hun creatieve samenwerking voort.

Kinderen

De struinworkshop in de zomervakantie was geslaagd. Deze herhalen we in de herfstvakantie op woensdag 17 en zaterdag 20 oktober. Kinderen tussen 6-12 jaar gaan rondstruinen in Park Westerveld (de kleintjes onder begeleiding). We gaan op zoek naar al het moois dat de herfst in de natuur achterlaat, zoals kastanjes, boomschors en bontgekleurde bladeren. Daarvan maken we een kunstig natuurschilderij in een lijst van pallethout. Iedereen maakt een eigen kunstwerk om mee naar huis te nemen. De struinworkshops zijn van 13:30 – 15:30 uur. Als het geen buitenweer is, maken we een kunstwerk in het atelier van de Boog.

Volwassenen

Op woensdag 14 november, 12 en 19 december worden van 19:00 – 21:00 uur workshops voor volwassenen gegeven. Op de websites en de Facebookpagina’s van De Boog en Gemwear zie je binnenkort de thema’s. We bieden ook workshops op maat. Wil je met familie of vrienden iets speciaals maken voor de feestdagen, laat het ons weten!

Inschrijving voor workshops of vragen via info@deboogcoaching.nl.
De kinderworkshops zijn 12,50 per persoon inclusief materiaal, warm drankje en koek.
We bieden korting voor Gelrepashouders.

Reacties