D66 deelt liefde uit

{

Update: de actie gaat niet door ivm dood Els Borst

Vrijdag 14 februari is het Valentijnsdag en daarom deelt D66 Arnhem liefde uit op de vrijdagmarkt bij de Eusebiuskerk. D66 heeft namelijk wat te vieren.

Deze week ging de nieuwe website van D66 met daarop het verkiezingsprogramma online. In dit programma staat de Arnhemmer centraal. Want D66 houdt van Arnhem en Arnhem, dat zijn wij samen. Of je nu rijk of arm, man, vrouw of transgender, blank of zwart, religieus of atheïst, homo of hetero, jong of oud bent, Arnhemmers zijn we allemaal en D66 is er voor iedereen.

Onze speerpunten zijn onderwijs, werk en duurzaamheid.

Voor D66 is onderwijs altijd topprioriteit. Ook tijdens de crisis willen we hier méér geld aan uitgeven. De hoge schooluitval onder MBO-scholieren in Arnhem moet enorm omlaag. D66 wil doorgaan met de aanpak van laaggeletterdheid, schoolgebouwen in goede staat brengen en niet op de bibliotheek bezuinigen.

D66 kiest voor werk. Het is crisis en mensen maken zich op dit moment zorgen over hun werk. Arnhem slaagt er niet goed in mensen aan het werk te helpen. De aanpak van de (jeugd-)werkloosheid is daarom het belangrijkst. Bedrijven moeten naar Arnhem gelokt worden en ondernemers moeten meer vrijheid en ruimte krijgen, want dat zorgt voor banen. Ook wil D66 helpen bij het vinden van een goede stageplaats.

Tenslotte wil D66 Arnhem nog groener en duurzamer maken. Dan profiteren onze kinderen en kleinkinderen straks ook van al het moois in onze stad. D66 wil het succes van ‘Energiestad Arnhem’ uitbreiden, meer woningen isoleren en fietsen en openbaar vervoer stimuleren.

Naast deze speerpunten vind je natuurlijk onze visie op andere thema’s in het programma online. Een verkiezingsprogramma dat Arnhem nog beter gaat maker. Dit delen we graag met Arnhem, en daarom delen we liefde uit op Valentijnsdag.

Foto: patellen

Reacties

Wees de eerste die reageert op "D66 deelt liefde uit"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*