De eerste Kademarkt van het jaar

{

De laatste zondag van mei, de eerste leuke markt tussen de bruggen.

Het heeft een tijdje geduurd voordat het openbaar gemaakt kon worden, maar ook in 2015 heeft Arnhem weer drie Kademarkten aan de Lage Rijnkade. De eerste zal plaatsvinden op zondag 31 mei, tussen 10.00u en 16.00u. De Kademarkten worden georganiseerd door Kwartiermakers Arnhem en worden mogelijk gemaakt door de gemeente Arnhem; een gezellige zondag aan de Rijn!

Er is wel het één en ander veranderd voor deelnemers aan de markt. De Kwartiermakerswinkel aan de Broerenstraat heeft een andere functie gekregen. Mensen die een kraam willen huren kunnen zich na 13 april melden bij de Wereldkeuken, een nieuw restaurant aan de Klarendalseweg 477 (dinsdag gesloten!). Daar kunt u inschrijfformulieren vinden of anders download u er één uit via de website van de Kwartiermakers. Deelnemers kunnen daar alleen met contant geld een kraam reserveren. Alle nodige informatie voor hen is terug te lezen op de website.

Op de Kademarkt kunnen Arnhemmers hun oude, nieuwe of zelfgemaakte spullen verkopen. De Kademarkt steunt wederom Stichting Nilakoto, een kleuterschooltje in de binnenlanden van Gambia. Naast verkoop van de meest mogelijke leuke spullen, zal de organisatie voor de nodige gezelligheid zorgen. Hapjes en drankjes zullen aanwezig zijn en er is natuurlijk muziek!

De andere twee Kademarkten zullen op zondag 5 juli en op zondag 6 september zijn.

Tot ziens op de Kademarkt, de leukste markt tussen de bruggen!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De eerste Kademarkt van het jaar"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*