Eind januari tweede Wintereditie Luie Hond

ARNHEM – De Luie Hond keert terug. Van 27 tot en met 29 januari wordt een wintereditie van het festival gehouden in Meinerswijk bij Paintballworld Arnhem. Foodtrucks, muziek en een kidsplayground zijn opnieuw de ingrediënten van Festival de Luie Hond. Toegevoegd aan het programma op zaterdag en zondag is de Wijvenkraam: de grootste vintagemarkt van Arnhem en omstreken.

Music & Food
Net als in de zomer blijven funk, soul en reggae de pijlers van de Luie Hond. Overdag chille beats van dj’s en in de avond livemuziek uit de diverse genres. Ook dit jaar weer een keur aan lokale ondernemers aangevuld met een aantal toppers van de Nederlandse foodfestivals. Winterse stamppot, warme soep en zoete lekkernijen staan op het menu.

Wijvenkraam & randprogramma
Een modemarkt met ballen, een braderie on steroids, kortom: de stoerste vintage- & designmarkt voor vrouwen, d√°t is Wijvenkraam! Van 60s plateauzolen tot tekeningen & kunst, van bloemetjesjurk tot hand-made sieraden: it’s there. Het Wijvenkraam terrein is op zaterdag van 13.00 tot 18.00 en zondag van 11.00 tot 17.00 geopend. Verder een photobooth, festival kapper en nog veel meer.

Kids: lasergamen en meer
Ben je onder de 12, dan hoef je geen entree te betalen voor Festival de Luie Hond. In het weekend is er een uitgebreid kidsprogramma. Zo is er in samenwerking met Paintballworld Arnhem een speciale ruimte ingericht om te lasergamen. Verder kunnen de allerkleinsten geschminkt worden en is er een grote kliederwand om je op uit te leven met stiften en vingerverf.

Festival De Luie Hond | wintereditie

Locatie Paintballworld Arnhem, Meinerswijk 13.

Vrijdag 27 januari 16.00 tot 23.00
Zaterdag 29 januari 13.00 tot 23.00 (Wijvenkraam: 13.00 tot 18.00)
Zondag 30 januari 11.00 tot 20.00 (Wijvenkraam: 11.00 tot 17.00)

Prijs: Dagkaart EUR 5,- (t/m 12 jaar gratis toegang)

Voor meer informatie: http://bit.ly/fdlhwinter2017

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Eind januari tweede Wintereditie Luie Hond"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*