Get the Vocal Vibes in Arnhem

{

Op een mooie eerste pinksterdag de feestelijke kick-off van Vocal Vibes in de Coehoornkazerne in Arnhem. De militairen zitten niet meer in Klarendal, maar het complex is mooi gerenoveerd en is vol kunst en cultuur. Zie de beschrijving in De Gulden Feniks. En in die fijne ruimte ging de Stichting Vocal Vibes van Elke Jansen vandaag van start.

Elke is al jaren actief in de Arnhemse muziekwereld. Drie koren, jaarlijks de nazit van de Volkorenavond in de Koepelkerk, allerlei optredens en workshops.. Maar het was niet genoeg

Het afgelopen jaar groeide haar plan: Heel Arnhem aan het zingen krijgen, en vooral jongere mensen dan nu gemiddeld actief zijn in het korencircuit. “Wat een geweldig materiaal ‚Ķ” zegt ze over jonge mensen die goede stemmen hebben en die het nog ver zouden kunnen brengen. Samen zingen, maar ook plezier hebben in soleren, en daarbij ondersteuning krijgen.

De vorm werd een stichting, de Stichting Vocal Vibes, met een bestuur (dat vandaag samen de première van het Vocal Vibes- lied bracht) en de mogelijkheid om donaties te ontvangen als buffertje. En na de zomer: workshops, een Vocal group, en het maandelijks zangcafé natuurlijk.

Daarvan kregen we vandaag een voorproefje. Meer en minder ervaren solisten kregen de microfoon, hier Maas, Shaffy-fan… Laat me.
En als afsluiting: Het kleine café aan de haven. Vanaf september elke tweede zondag lekker zingen in De Coehoorn!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Get the Vocal Vibes in Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*