Gratis proeflessen Aapjeskooi op de Geitenkamp

Stichting Aapjeskooi is een bedrijf dat gymlessen organiseert voor de allerkleinsten. Binnenkort start de Aapjeskooi met lessen dreumesgym en peutergym in Arnhem in de gymzaal van MFC de Wetering op de Geitenkamp. Maar eerst zijn er gratis proeflessen!

 

Heb jij ook zo’n leuk aapje thuis die niet kan stilzitten of juist wat meer mag bewegen? Lijkt het je leuk op zaterdagochtend samen op ontdekking te gaan in een gymzaal vol toestellen en te kijken wat je kind allemaal kan en durft? Kom dan meedoen met onze fantasierijke gymlessen voor kinderen van 1,5 t/m 4 jaar. Op 3 november starten we met gratis proeflessen. De week erop begint een lesperiode van 6 lessen, met onder andere een pietengymles!

Zaterdagochtend (vanaf 3 november)
– 09.30- 10.15 uur: Dreumesgym (1,5 tot 2,5 jaar)
– 10.15 – 11.00 uur: Peutergym (2,5 tot 4 jaar)
Adres: Gymzaal MFC de Wetering, Bonte Wetering 89

Wat willen wij?

De Aapjeskooi is een jong bedrijf dat zich specialiseert in gymlessen voor de jongste doelgroep: dreumesen, peuters en kleuters. Plezier in sport en bewegen staat bij ons voorop. Het plezier dat wij zelf hebben in het sporten en bewegen, willen we graag overbrengen op de kinderen. Er is niet veel aanbod voor kinderen in de leeftijd van 1,5 t/m 6 jaar oud, dit terwijl uit onderzoek blijkt dat het juist goed is om op jonge leeftijd al te starten met sporten en bewegen.

Hoe doen wij dat?

Er wordt lesgegeven op de “aapjeskooi-manier”. Elke les heeft zijn eigen thema en de oefeningen en liedjes worden hier zoveel mogelijk op aangepast. Kinderen ontwikkelen op een speelse manier hun motoriek, door te klimmen, springen, rennen, dansen, mikken en balanceren. De Aapjeskooi lessen laten de kinderen veel bewegen en we dagen de kinderen uit om nieuwe dingen te ontdekken!

Utrecht Amsterdam Arnhem

Na o.a. Utrecht en Amsterdam gaat de Aapjeskooi nu starten met lessen dreumesgym en peutergym in Arnhem! Kijk voor meer informatie en om je aan te melden voor de lessen op www.aapjeskooi.nl.

Reacties