Groene Doeners Festival

Groene-Doeners-Festival-8-okt
Groene-Doeners-Festival-8-okt

Ervaar hoe eenvoudig en inspirerend ‘duurzaam doen’ is. Duurzaamheid is hot, maar hoe kan je dit vage begrip concretiseren? Bij activiteiten van ‘Groen avontuur’ worden al je zintuigen ingezet om te ontdekken hoe mooi en vernuftig de natuur is. Het is prima vertoeven bij de standjes van ‘Eet je blij’. Je krijgt weer helemaal ‘Energie’ van alle vernieuwbare hulpbronnen. Bij activiteiten van ‘Oud vernieuwt’, zie je oude afgeschreven spullen weer heel bruikbaar worden. En natuurlijk snappen we dat je graag iets doet voor deze wereld. En vergeet vooral jezelf niet. Heb ‘Hart voor jezelf’.

Verbindingen

Met het Groene Doeners Festival verbinden we mensen met lokale ondernemers, studenten, met onze mooie wereld… Als we verbinding hebben met elkaar en aardig zijn voor onszelf, een ander en de wereld, zijn we ons duurzaam aan het ontwikkelen. De lokale ondernemers laten met activiteiten zien hoe eenvoudig het kan zijn om duurzamer te leven. Hiermee laten we zien hoe duurzaamheid er concreet uit kan zien.

Wij wensen alle ondernemers en vrijwilligers heel veel plezier op deze bijzondere dag. Samen ‘zaaien we plantjes’/’planten we zaadjes’ voor onze mooie wereld!

Het duurzaamste festival
GROENE DOENERS FESTIVAL
Zondag 8 oktober 2017, van 12.00u tot 18.00u
Achter Helicon MBO Velp
(naast Studio 26)
Larensteinselaan 26b
Toegang is gratis

website
facebook

Reacties